3 روش چاپ کتیبه/ روش های نگهداری از کتیبه چاپ شده
کتیبه و پرچم برای مراسمات مذهبی یکی از ملزومات به شمار می رود به گونه ای که بدون آن مراسم حال و هوای خاصی ندارد و مستمع یه وجد نمی آید چاپ کتیبه قم در روش های مختلفی انجام میشود که در ادامه هر کدام را توضیح خواهیم داد. کتیبه های چاپ شده نیاز به مراقبت های ویژه ای هم دارند و برای شستن آن به نکاتی باید توجه کرد در این خصوص نیز با شما صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
انواع روش چاپ روی پارچه:
چاپ طرح یا عکس روی پارچه به ۳ روش کلی تقسیم میشود:
۱: چاپ مستقیم
در این روش طرح مستقیماً توسط رنگدانه روی پارچه چاپ میشود. طرحی که با این روش چاپ میشود، کیفیت بالایی دارد. اگر زمینه روشن باشد، به آن روچاپ میگویند. تولید رنگ نهایی مد نظر به این صورت است که رنگ زمینه با رنگ جدیدی که روی آن چاپ میشود ترکیب میشود و رنگ نهایی را تولید میکند.
۲: چاپ تخلیه
این روش به نوعی عکس روش مستقیم عمل میکند. یعنی یک پارچه از قبل از رنگی کاملاً پر شده و بعد بسته به طرح مد نظر، بخشهایی از رنگ پارچه توسط مواد شیمیایی پاک میشود.
۳:چاپ مقاوم
در این روش قسمتهای لازم بسته به طرح، با خمیر یا مواد شیمیایی پوشانده میشود. بعد که رنگ ریخته میشود، جاهایی که از خمیر پوشیده نیستند رنگی میشوند.
کتیبه های مخمل با چاپ دیجیتال
ذر چاپ سابلیمیشن مذهبی بجای چاپ در سطح رویی، رنگ ها به درون لایه یا الیاف پارچه فرو می روند. و از ماندگاری بالایی برخوردار هستند. و نقوش کتیبه حتی بعد از چند بار شستن کمرنگ یا رنگ پریده نمیشوند.
نحوه ی شستشوی کتیبه های مخمل با چاپ دیجیتال
برای شستشوی کتیبه با چاپ سابلیمیشن از آب سرد استفاده کنید و حتی الامکان شستشو را توسط دست انجام دهید و سنتی انجام دهید.
از شستشو با مواد شوینده ای نظیر سفید کننده و … جدا خودداری کنید و میتوانید از صابون های شستشوی لباس و یا شامپو و مایع ظرفشویی به مقدار کم استفاده کنید.
بهترین راه برای خشک کردن کتیبه ها استفاده از روش سنتی است. این روش برای طول عمر و حفظ کردن فرم کتیبه های مذهبی مناسب است. کتیبه را دور از نور مستقیم آفتاب در جایی مناسب پهن کنید تا خشک شود.
حتی الامکان از اتوی کتیبه های مخمل پرهیز کنید و در صورت لزوم کتیبه را از پشت اتو کرده و یک پارچه بین اتو و کتیبه قرار دهید. حتما از درجه حرارت کم استفاده و از فعال کردن حالت بخار اتو هنگام اتو کردن خودداری کنید.
نحوه نصب پشت منبری و دکور
حوه نصب پشت منبری و دکور از آن جهت اهمیت دارد که با یک نصب مناسب میتواند جلوه و زیبایی پشت منبری را بیشتر کرد.
بسته به متریال استفاده در دکور شما و اینکه تصمیم دارید دکور را روی چه سطحی نصب کنید روش نصب متفاوت است.
برای مثال نصب یک پشت منبری محرم الحرام روی دیوار آسانتر از نصب بر روی پارچه زمینه می باشد.
نصب با قلاب
در این روش میتوانید قلاب هایی را از جنس پارچه روی دکور بدوزید و بسته به اینکه دکور را روی چه سطحی میخواهید نصب کنید میتوانید از سیم بکسل یا میخ استفاده کنید.
در این روش بهتر است یک سیم بکسل را از قلاب ها پارچه ای رد کرده و از دو طرف به قلاب های فلزی که به دیوار پلاک و یا به قابی که با اسپیس و یا داربست ساخته اید متصل کنید.این روش برای پشت منبری های سنگین وزن مناسب است.
اگر دستگاه در دسترس ندارید میتوانید به وسیله سیم های مفتولی اواسط سیم بوکسور را نیز به دیوار یا قابی که تهیه کرده اید متصل کنید تا دکور به بهترین حالت ممکن در جای خود قرار گیرد.
نصب با انواع چسب
میتوان دکور و پشت منبری را با استفاده از چسبهای دوطرفه و یا چسب حرارتی به دیوار و یا پارچه پس زمینه متصل کرد، البته استفاده از چسب دوطرفه مناسب تر است زیرا کار آسیب نمیبیند.
این روش بیشتر برای پشت منبری های سبک وزن استفاده میشود.
نصب توسط لیفه
لیفه کردن دکور در صورت امکان و استفاده از لوله داربست برای نصب دکور یکی از روش های مناسب نصب دکور در فضای باز میباشد.
نصب با پانچ
با پانچ فلزی میتواند دکور و یا پشت منبری را توسط میخ روی دیوار نصب کرد.این حلقه های فلزی باعث میشوند که پارچه در دراز مدت کمتر آسیب ببیند، این روش مناسب ترین روش برای زمانی است که مجبورید پشت منبری را با میخ به دیوار متصل کنید.
Comments
Post a Comment